D.Rose’as neprisijungs prie “Zagreb” komandos

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) praėjusio sezono naudingiausias žaidėjas Derickas Rose’as neprisijungs prie BC “Zagreb”  komandos.

Apie tokią galimybę buvo kalbėta anksčiau, kai ekipos sporto direktorius Hrvoje Ciketičius pradėjo derybas su NBA superžvaigždės agentais, norint prisivilioti gynėją Kroatijoje sužaisti 20 rungtynių iki lokauto pabaigos.

“Mes esame nusivylę, kad D.Rose’as nežais mūsų komandoje,” - kalbėjo Ciketičius. “Mes tikėjome tuo ir labai apgailestaujame dėl nesėkmės”.

Praėjusiame sezone Čikagos “Bulls” ekipos įžaidėjas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 25 taškus, atkovodavo po 4,4 atšokusio kamuolio bei atlikdavo vidutiniškai po 7,7 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

3 thoughts on “D.Rose’as neprisijungs prie “Zagreb” komandos

  1. Aurius buy l-thyroxine uk

    Idomu kodel jis turejo eit i tokia finansiskai nestabilia ekipa? Nebent koratai buvo surade remeju, arba Roses gal turejo kokiu nors sentimentu siai saliai ;-)

    Reply
  2. Vytenis16 buy amoxicillin

    Ir kam čia taip rėkauti? Viskas čia normalu, kad žaidėjas sugalvoja persikelti į vidutiniokę komandą, ir jam ne viską reiškia pinigai. Kodėl gi neatsikėlus į tą patį Zagreb ir jam nepadėjus gerai sužaisti keleto rungtynių? Juk ne viską reiškia pinigai ir klubo pavadinimas. O Rose’as juk yra tikrai nepasikėlęs ir nesavanaudiškas, todėl man nebūtų keistas toks jo poelgis. Tačiau NBA sezonas jau prasidėjo ir Rose’o nematysim Europoje mažiausiai penkerius metus, jei neįvyks dar vienas NBA lokautas.

Leave a Reply buy zithromax cheap

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>