NAUJIENA

Kauno “Žalgirio” įžaidėjas Ty Lawsonas paskutinį kartą ekipos marškinėlius vilkės trečiadienio Eurolygos rungtynėse su Malagos “Unicaja” klubu, o po jų iškeliaus į Jungtines Amerikos valstijas (JAV). Tai amerikietis paskelbė savo “Twitter” profilyje.

“Laikas iškovoti pergalę prieš Malagą, o ketvirtadienį vyksiu namo”, – rašė Lawsonas.

Tai bus septintosios amerikiečio rungtynės Eurolygoje. Per pirmas šešerias jis pelnydavo po 7 taškus, atkovodavo po 3,2 kamuolio ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

“Noriu padėkoti “Žalgirio” organizacijai ir fanams, kad man suteikė galimybę žaisti šioje komandoje. Man patiko ši patirtis”, – rašo Lawsonas.

24 metų 180 cm ūgio Lawsonas po mačo su “Unicaja” grįš į Denverio “Nuggets” ekipą, kurioje rungtyniauja nuo 2009 metų.

Komentarų: 4


  1. Na jei jam ir patiko, tai sirgaliams ir klubo vadovams nelabai, matyti kad tai buvo nepasiteisinęs projektas. Na bet kaip ten bebūtų reikėjo išmėgint, daugelis komandų taip darė, bet galbūt reikėjo ne įžaidėją jamt, o pvz C?

  2. Smagu,kad zalgiriui dar pades,nes nors nepasiteisino,tikrai nelabai vaizda gadina ir zalgiriui vienaip ar kitaip padeda

  3. Aurius, nesutinku su tavimi. Žinoma, pačioje sezono pradžioje Ty nepateisino lūkeščių, nes galbūt jis vylėsi jog NBA sezonas bus pradėtas laiku ir jis automatiškai saugojo save, nenorėjo susižeisti, todėl ir nerungtyniavo taip, kaip iš jo buvo tikimasi. Pažiūrėk dabar. Jau rungtynėse su “CSKA” Ty neblogai atrodė, o rungtynėse su “Šiauliais” ir “Techasu” apskritai buvo vienas geriausių žaidėjų aikštėje. Aš, kitaip nei dauguma “Žalgirio” fanų gerbiu Lawsoną, ir tikrai jo pasiilgsiu.

  4. Toks įspūdis, jog šis amerikietis Žalgiryje žaidė visai be motyvacijos ir tik laukė, kada gi pagaliau baigsis lockoutas. Na bet vis dėl to, kiekvieną žaidėją reikia gerbti, tad tikėkimės mačas su Unicaja, Ty bus pats geriausias. :) Žinoma, svarbiausia, jog laimėtų komanda.

Rašyti komentarą

neburnok.lt

Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.



Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas