NAUJIENA

R.Kaukėnui sėkmingai atlikta kelio raiščių operacija

2011-12-03 | Kita, Naujienos

Šaltinis: 24krepsinis.lt | Nuotrauka:

Gairės: ,

Panašios naujienos:

  • R.Kaukėno trauma – naujas K.Kemzūros galvos skausmas

  • R.Kaukėnui ir vėl trūko kairiojo kelio raiščiai

  • Naudingiausias Eurolygos dešimtojo turo žaidėjas - P.Aradori

  • Lietuvos rinktinės ir Sienos “Montepaschi” ekipos gynėjui Rimantui Kaukėnui Italijoje sėkmingai atlikta kryžminių kelio raiščių operacija.

    34 metų 192 cm ūgio lietuvis Italijos lygos rungtynėse su Kremonos “Vanoli-Braga” ekipa patyrė kairiojo kelio traumą, kurios metu gynėjui trūko raiščiai.

    Tai jau antras kartas, kuomet Sienos “Montepaschi” ir Lietuvos rinktinės gynėjas patiria šią traumą. 2007/2008 R.Kaukėnas dėl šios traumos praleido net penkis mėnesius.

    Skelbiama, jog gynėjas po kelių dienų jau pradės reabilitacijos procesą.

    Iki traumos R.Kaukėnas per 12 žaidimo minučių pelnė 11 taškų (3/4 dvitaškiai, 1/2 tritaškiai, 2/2 baudos metimai) ir atkovojo 2 atšokusius kamuolius.

    Komentarų: 3


    1. Na, svarbiausia, kad operacija pavyko be jokių priekaištų. Tikėkimės nebus jokių komplikacijų. Belieka palinkėti Rimantui greičiau sveikti.

    2. Tikiuosi, kad rebilitacija vyks be problemų ir galbūt pavyks sutrumpinti jos periodą. :) Būtų labai gerai, jei Kaukėnas galėtų atvykti į rinktinės stovyklą.

    3. Ar sėkmingai matysim po kiek laiko, kai reabilitacija įsibėgės. Būtų smagu ir labai tikėtina, kad Rimas spėtų atsigaut iki rinktinės stovyklos

    Rašyti komentarą

    neburnok.lt

    Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.

    

    Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas