NAUJIENA

Septintąją pergalę aštuntose VTB Vieningosios lygos rungtynėse iškovojo antrąją vietą A grupėje užimanti Kazanės “Unics” ekipa, kuri svečiuose 73:64 (20:25, 20:11, 14:12, 19:16) įveikė Talino “Kalev Cramo” klubą.

Nugalėtojams 11 taškų surinko Lynnas Greeras (6 rez. perd.), po 10 - Kelly McCarthy, Terrellas Lyday’us ir Zacharas Pašutinas, 8 pridėjo - Nathanas Jawai’us.

Aikštės šeimininkų komandoje išsiskyrė Gregoras Arbetas, kuris pelnė 17 taškų, 12 įmetė Joosepas Toome, o Gerto Dorbeko sąskaitoje - 10 taškų.

Komentarų: 3


  1. Sunkokai šį kartą Uniks’ai pasirodė… Kažin kur H.Domercantas? Matyt jam suteikė poilsio treneris. Seniai jau Lynnas Greeras daug rezų buvo padaręs.

  2. Nieko keisto, kad Unics iškovojo pergalę. ;) Galbūt rezultatas ir neatspindi komandų lygių skirtumo, ir Kazanės ekipa turėjo švęsti užtikrintesnę pergalę, tačiau bent mano žiniomis buvo duota atsikvėpti lyderiams. Smagu matyti Greerą tarp rezultatyviausiųjų. Retai kada jis ten papuola, bet šiame mače jis buvo tikrai naudingas savo komandai. :) Metė tiek taškus, tiek darė rezultatyvius perdavimus.

  3. Nekeista, Unics tikrai dabar įsivažiavo ir yra labai pajėgi komanda. Kuomet papuolė į Eurolygą, nesitikėjau, kad ką pasieks, o jau ir kelialapį į Top-16 užsitikrinus yra. Taip pat parodė savo lygį prieš Žalgirį, jog jie ne vidutiniokai. O labiausiai patinka L. Greeras, geras krepšininkas :)

Rašyti komentarą

neburnok.lt

Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.



Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas