NAUJIENA

Belgrado “Partizan” ekipa baigė pasirodymą Eurolygoje. Serbijos klubas namuose 66:72 (18:14, 18:15, 14:22, 16:21) nusileido Milano “Emporio Armani” krepšininkams, kurie iškovojo bilietą į Eurolygos TOP16 etapą.

“Emporio Armani” ekipą į pergalę vedė Omaras Cookas, kuris pelnė 17 taškų, atkovojo 2 atšokusius kamuolius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

18 taškų prie pergalės pridėjo Malikas Hairstonas, 13 - Ioannis Bourousis.

Aikštės šeimininkų gretose rezultatyviausias buvo Draganas Milosavljėvičius pelnęs 14 taškų, Milanas Mačvanas pridėjo 13 (11 atk. kam.), po 11 - Rasko Katičius ir Miroslavas Raduljica.

Komentarų: 3


  1. Labai gaila Partizano, manau vertesnis patekt i kita etapa buvo, taciau sianndien nesiseke jiems, ypac su baudom atsakingiausiu momentu pabaigoje… Ko ko bet kad EArmani issikapstys ir dar zaisdama Belgrade siaip sunku buvo tiketis… netiketas rezultatas. ;-)

  2. Na nepasakyčiau, jog Partizan vertesnis buvo keliauti į TOP16. Šįmet Belgrado klubas nėra toks vieningas koks buvo anksčiau ir buvo labai priklausomas nuo Pekovičiaus, kuriam išvykus į NBA, serbų rezultatai smuko. O šiaip EA7 galėčiau tik pagirti. Visą mačą daugmaž kontroliavo situaciją, nors ir buvo duobių, tačiau jas Scariolo laiku ir pataisė. Juolabiau, jog Pionir arenoje laimėti - tikrai sudėtinga. Išskirčiau Cooką, kuris šįsyk nustebino rezultatyvumu. Paprastai šis įžaidėjas labiau išsiskiria savo kokybiškais rezultatyviais perdavimais, tačiau praėjusį vakarą, amerikietis puikiai atakavo krepšį.

  3. Armani susiėmė paskutiniuose Eurolygos etapuose ir iškovojo kelialapį į Top-16 , nors jiems jau buvo prognozuojama, kad jie nepateks į kitą etapą, bet jie įrodė, kad yra tikrai gera komanda ir pateko į kitą etapą, scenarijus visai kaip žalgirio :) iškovotos labai svarbios pergalės paskutiniuose etapuose. Cookas, kad ir kokioje komandoje žaistų, yra tos komandos lyderis, jis tikrai geras žaidėjas. Gaila Partizan komandos, puiki arena su nuostabiais sirgaliais, vien dėl to jie turėjo pasistengti patekti į kitą etapą.

Rašyti komentarą

neburnok.lt

Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.



Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas