NAUJIENA

Naudingiausiu dešimtosios savaitės Eurolygos žaidėju tapo Sienos “Montepaschi” gynėjas Pietro Aradori, kuris rungtynėse su Gdynės “Asseco Prokom” surinko 33 naudingumo balus.

Italas aikštėje per 25 minutes pelnė 23 taškus, atkovojo 7 atšokusius kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir išprovokavo 7 varžovų pražangas.

Antroje vietoje liko Barselonos “Regal Barcelona” vidurio puolėjas Boniface’as N’Dongas, kuris surinko 29 naudingumo balus.

Senegalietis rungtynėse su Stambulo “Galatasaray” per 17 minučių pelnė 16 taškų, atkovojo 6 atšokusius kamuolius ir blokavo net 4 varžovų metimus.

Trečią bei ketvirtą vietas pasidalino Pero Antičius iš Pirėjo “Olympiacos” bei Mario Kasunas iš Zagrebo “KK Zagreb” ekipos. Abu šie krepšininkai surinko po 28 naudingumo balus.

Penktoje vietoje liko Oguzas Savas iš Stambulo “Fenerbahce Ulker”, kuris rungtynėse su Kantu “Bennet” surinko 27 naudingumo balus.

Komentarų: 9


  1. Na Aradori tai pavare per 25:13 min, sumete net 23 tsk, puokime atkovo 2 kamuolius, o gynyboje dar 5, atliko tris asistus, bei isprovokavo daug prazangu, sauniai jis pasirode per tiek nedaug laiko, pataikymas gerulis ;-) 5/6 dvitaskiai, 2/3 tritaskiai, baudos tik nelabai, 70 proc, 7/10 :-)
    Siaip dar verta isskirti ir aukstaugius P.Anticiu bei M.Kasuna, kurie nedaznai suziba…Mario Kasunas, tai nesunkiai maude R.Javtoka, gerai kad pirmoje rungtyniu puseje jam nepasekesi ;-)

    • Beje, juokais galima pamineti ir dazniausiai naudingiausiu budavusiji San Emeterio…jis sia sav pripazintas blogiausiuoju zaideju…jam tikrai nesekesi juodai per 23 min pramete 0/4 dvitsk, 0/4 tristask, dar prarado kamuoli, gavo bloka ir surinko -10 balu ;-) Buna dienu kaip tycia :-)

  2. Smagu kad nezaidziant del traumu lavrinoviciui ir kaukenui yra kam pakeisti juos ir montepashje komandoje :) dabar truputi susilpnes si komanda,nes lietuviai daug reiske,bet jeigu toki zaidejai sugeba iskilti,tai greitai ji vel sustipres :)

  3. Kiek netikėtai iššovė Aradori, kuris visgi, turėtume pripažinti nėra Montepaschi lyderis. :) Žinoma, prie tokio italo pasirodymo labai prisidėjo ir kitų Sienos ekipos gynėjų traumos, be to, mano nuomone, Asseco Prokom tikrai nėra super galingas klubas, į kurio krepšį įmesti tiek taškų, būtų įspūdinga. :) Nudžiugino ir NDongas, kuris prieš Galatasaray žaidė išties naudingai ir rezultatyviai. :) Sakyčiau, senegalietis įrodinėja treneriui, jog yra vertas daugiau minučių.

    • Ir netikėtai iššovė, ir tikrai puikiai išnaudojo sau skirtą laiką, kadangi per 25 minutes pelnyti 23 taškai, atkovoti 7 kamuoliai, atlikti 3 rezultatyvūs perdavimai ir išprovokuotos 7 pražangos, tikrai efektyvus pasirodymas ir teisingai įvertintas naudingiausiu savaitės žaidėju. Šaunuolis. ;)

      • O be statistikos pakartojimo kas šitam komentare dar svarbaus yra? :)

        • gal mano nuomone? gal pradet ir man tavo komentarus persekioti? tikrai ne visi yra tobuli kaip tu galvoji.

          • nesiputok ir gali sekiot, leidžiu. :) Tik va, man įdomu, kam tu tą statistiką pakartojai, kuri naujienoje ir taip parašyta?

  4. Beje, pamatysim ar taip gerai jis atrodys ir kitame etape, nes prieš „Asseco Prokom tai nieko ispudingo, nes vistik silpnoka komanda :-)

Rašyti komentarą

neburnok.lt

Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.



Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas