Virtualių biurų samprata

Pasaulis kasdien sukasi. Kiekvieną dieną atsiranda vis naujų dalykų. Ir tai gana įdomus procesas. Išradimai, atradimai, mintys, galvojimai, supratimai… Nesunku pastebėti, kaip sužinojus kažką, atrodo, palengvinsiantį gyvenimą, pilve pradeda skraidyti drugeliai. Štai čia ir pradingsta mitas, kad šis reiškinys – meilės požymis. Žinoma, galbūt ir jos, tačiau tikrai ne vien. Ir tai apima skirtingo dydžio, paskirties, kainos, patogumo ir apskritai originaliomis savybėmis pasižyminčius… ir atradimus, ir išradimus, ir pamąstymus, ir paskatinimus, ir t.t. O mes omenyje turime virtualius biurus. Jei jums ši sąvoka atrodo pažįstama, vadinasi, tolimesnėse eilutėse išmonė tik sustiprės. Na, o jei virtualūs ofisai – kažkas paslaptingo ir neaiškaus, nuo šiol būsite labiau apsišvietę, kas per įrankis ar priemonė čia minima.

Kad suprantamai atskleistume naudingos informacijos apie virtualius biurus, mums reikalingas pavyzdys. Jo ilgai neieškojome – Blue Square Virtualūs Biurai ( http://www.bsqvirtualoffices.co.uk/ ). Sakysite, kaip taip greitai suradome šį pavyzdį? Blue Square – virtualių ofisų nuomos lyderiai Škotijoje. Kompanija įsikūrusi Glazgo mieste, tačiau kokybiškų paslaugų dėka (taip pat ir interneto) įmonė žinoma net tokioje mažoje šalyje kaip Lietuva. Taigi informacijos apie Blue Square ilgai ieškoti nereikėjo. Tai ir bus mūsų pavyzdys.

Pamąstykite, ką darytumėte, jei pradėtumėte nuosavą verslą. Sakykime, būtinos patalpos, tačiau jomis naudositės tik tris dienas per savaitę. Žvalgotės skelbimų portaluose, klausinėjate pažįstamų, bet kainos visur pernelyg didelės, ypač kai laukia nemenkos investicijos į verslą ir pan. Variantas yra – nuoma. Visgi ji netenkina. Nuomininkai neatsižvelgs į tai, kad patalpos bus reikalingos tik tris dienas per savaitę. Mokėti už visą mėnesį nepraktiška. Švaistyti pinigų nesinori… Paskola? Čia ir vėl nėra didelio pasitikėjimo. Laukiančios palūkanos tikrai nežavi. Būtent tokiais atvejais, kaip šis (ir panašiais) į pagalbą ateina virtualių biurų paslaugas teikiančios kompanijos. Akcentavome Blue Square ne be reikalo. Privalumų daug, tačiau paminėsime nuomojamų patalpų interjerą. Vos užsukus į svetainę bsqvirtualoffices.co.uk ir apžiūrėjus nuotraukas, formuojasi teigiamas įspūdis. Tvarka, estetika – labai daug įtakos turintys požymiai, kai tenka derėtis su partneriais ir galbūt naujais potencialiais klientais.

Ko gero, sąvoka „virtualūs ofisai“ tapo nebesvetima. Tai paslauga, išvaduojanti iš galvą sunkinančių situacijų ir atverianti kelią į verslo sėkmę.

One thought on “Virtualių biurų samprata

  1. Bobcat nuoma

    You may definitely visit abilities from the get the job done you’re writing. The earth desires of a lot more excited freelance writers such as you who are not fearful to convey the direction they feel. Constantly follow a person’s heart.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>