Pigios nakvynės variantai

Žmonės, kurie labai mėgsta keliones, dažnai  sugalvoja pigios nakvynės išeičių. Atminkite, kad ne tik http://pigusskrydis.lt gali sutaupyti jūsų pinigus. Jei ir jūs esate vienas iš tų, kuriems nereikia prabangaus viešbučio kambario, tačiau jus domina įvairios galimybės kaip prasiblaškyti pasaulyje nors nesugalvojate kaip rasti pigią nakvynę, turime jums keletą pasiūlymų.

Nakvynė pas svetingus vietos žmones

Tikriausiai tiems, kurie keliauja nedaug, šis pasiūlymas skamba kaip tikrų tikriausia avantiūra, tačiau daug keliaujantys žmonės galėtų patikinti, jog nieko nėra smagiau kaip nakvoti pas vietinius žmones. Viena pagrindinių priežasčių, kodėl verta rinktis nakvynę pas svetingus vietinius žmones yra ta, jog nakvodami pas juos turėsite puikią galimybę iš arčiau pažinti šalies kultūrą, papročius, paragauti tradicinių valgių. Jei nežinote, kaip rasti nakvynę pas vietinius žmones, užsiregistruokite tokiuose interneto puslapiuose: Couchsurfing.org ir Hospitalityclub.org. Šiose svetainėse rasite daug svetingų žmonių iš įvairiausių pasaulio kampelių, kurie priims jus į savo namus.

Nakvynė oro uoste

Šis pasiūlymas ypač patrauklus tuomet, kai reikia laukti kito skrydžio. Kai kurie keliautojai vietoj laukimo oro uosto salėje pasirenka nakvynę artimiausiame viešbutyje ar svečių namuose. Tačiau kam leisti pinigus, jei galima likti oro uosto salėje?  Jei keliaujate ne vienas, laukimas tikrai neprailgs, na, o jei keliaujate be kompanijos – iš anksto pasirūpinkite įdomia veikla (tam puikiai tiks knyga, filmas ar muzika). Be to, galite sutikti ir bendraminčių.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *