Gyvenimo sėkmė

Gyvenimo sėkmės durys priklauso nuo mūsų pasirinkimo . Gyvenimas apstus įvairių dalykų, kurie vieniems patinka , o kitiems nelabai. Mes turime stengtis eiti į priekį , tada kai norime kažką pasiekti daugiau. Negalime pasiduoti, kai matome , kad nėra reikalo , bet būna įvairiausių priežasčių , kurių mes nenorime įvardinti. Ar žmogus kaltas , kad tampa laiko aplinkybės auka? Kai patįs stipriausi kovoja   dėl turto ir garbės. Daugelis mūsų norime , kad gyvenimas būtų laimingas , bet joks žmogus nebuvo pasiimta tiek pergalių be darbo ir atsidavimo. Todėl būtina žinoti , kokius norus norime iškelti , kad galėtume toliau žengti į priekį. Negalime pasiduoti , net tada kai priešininkas užima viršų,gal atsitrauksime , bet suprasime kokius turime privalumus. Kiekvienas mūsų esame kovotojai , kad ir kokie būtume , tačiau renkamės gyvenimą tokį , kuris atitiktų mūsų keliamus reikalavimus. Kurie padėtų pasiekti norimą tikslą . Mes privalome stengtis ir laimėti. Todėl negalime leisti laiko veltui, kai turime noro ir pastangų. Kiekvienas mūsų esame didelės asmenybės tik svarbu žinoti, kokios aplinkybės nekentu eiti link pasitikėjimo , nes vieni lieka naudingais kitiems ir šitaip gali atimti pasitikėjimą ar net per aplinką padaryti iš žmogaus tai ko nori , nes pačio repuatcija ar vardas krenta.  Mes visi kovotojai , kurie norime nepasiduoti savo gyvenime.

Kova mūsų gyvenime yra pirmumas , kai stengiamės įrodyti , kad galime daugiau pasiekti , nei iki šiol. Negalime leistis būti priklausomi kitų, kurie stengiasi suvalgyti vienas kitą. Turime matyti ir žinoti, kiek galima pasistengus laimėti , o kiek nelaimėti laimėjus.

Mūsų gyvenimas , tai yra kova . Ir mes būdami savo kvalifikacijos vykdytojais negalime leistis pasiduoti , kai norime parodyti , kad esame verti .

Didžiausias laimėjimas , kai turime savyje tikėjimą. Mes nuolat atimam iš vienas kito tikėjimą , kuris manipuliuoja vienas kitų.

Negalime pasiduoti ir atiduoti tą tikėjimą , kažkam kas mums visai ne prie širdies.  Turime žinoti, kokiomis vertybėmis norime gyventi ir kiekvienas pasirenkame , pagal savo aplinką, žmones. Aš bendrauju su žmogumi , bet ne laikau draugu , kai atlieku savo pareigą vardan tikslo, kaip daugelis mūsų . Juk mes gyvename aplinkoje , kurioje patįs kuriame virš įstatymo taisykles ir negalime leistis būti priklausomi. Įsivaizduokite , kad esate politikas ir staiga baigiate savo kadencija , tai kažkas nori nenori suras būdų , kaip provokuoti ar atitraukti kitų dėmesį tam, kad laimėtų kažkokį sukurtą pripažinimą , kuris nėra vertas dėmesio , o tik pigus blefas manipuliuoti žmonėmis.

Mūsų gyvenimo paveikslas susideda iš dažų, tad tegul  dazai lieka mūsų draugas , bet ne partneris , kuris veda derybas ir naudojasi melo gudrybėmis ar kokių kitų įtaigumu , kuris mumis apstato.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *