Gyvenimas

Norėdami būti laimingesni ir praverti sėkmės durys turi suprasti keletą dalykų.

Mes gebame daryti sprendimus be informacijos ir mums nebūtinas visos informacijos kiekio, kas suprastume kažką. Kiekvieno žmogaus elgesys yra dėsningas , bei kiekvienas žmogus atspindi iš kur ateina. Iš aplinkos ir patirties . 

Mes esame kultūros aukos mes žiūrime į pasaulį pro savo aplinka, o psichologija tik pradinė forma bandyti suprasti faktorius , kurie formuoja mūsų elgesį. Eskimas niekada ne svajoje, kad vaikštinėja  paplūdimyje tarp palmių, nebent yra matęs vaizdo įrašus. Kas yra protingumas? Tai gebėjimas iš mąstyti tam tikrus dalykus , kai turi patirties. Nei vienam žmogui neįmanoma turėti informacijos be pastirimų.  Veiksniai formuoja mūsų elgesį. Mes turime mokėti problemai žvelgti į akis.

Kai gyvenimas gražus yra skausmingas bukinti savo sąmonę. Mes prametinėjame savo vertybes ir charakteristiką kitiems.

Žmogaus prigimtis atsispindi, kaip elgiamės per ilgus metus. Jeigu paimtume katiną ir pasidėtume katiną prie šuns akivaizdos , tai šuo pradėtu urgzti , o psichologas pasakytu, štai žvėries prigimtis, prieš paimdamas katiną pirmiausia reikia pakeisti šuns elgesį. (Žakas Fresko)

Gyvenime mes renkamės spalvas , kurios būna ir nuo kitų valios .Tačiau galime  pasirinkti  ir nuo savo valios spalvas ir būti ekonomiškais kaip   dujiniai katilai .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *