NAUJIENA

K.Fesenko rungtyniaus “Warriors” komandoje

2011-12-28 | Naujienos, NBA

Šaltinis: 24krepsinis.lt | Nuotrauka: espn.go.com

Gairės: , ,

Panašios naujienos:

  • M.Conley dėl traumos praleis dvi rungtynes

  • K.Garnettas valdys dalį futbolo klubo akcijų

  • Gruodžio 30-osios dienos NBA apžvalga

  • Oklendo “Warriors” oficialiai sudarė sutartį vienam sezonui su ukrainiečiu Kyrylo Fesenko.

    Per vieną sezoną 216 cm ūgio K.Fesenko uždirbs 1.07 mln JAV dolerių.

    Praėjusį sezoną 25 metų puolėjas atstovavo Jutos “Jazz” komandai, sužaidęs 53 susitikimus ukrainietis pelnydavo po 2 taškus ir atkovodavo po 2 kamuolius.

    Komentarų: 3


    1. Iš naujienų, atrodytų, jog Fesenko NBA žvaigždė, turinti begales pasiūlymų ir sprendžianti tolimesnę savo karjerą. :D Tačiau taip tikrai nėra ir Kirilui, net ir Warriors gretose veikiausiai atiteks atsarginio aukštaūgio rolė. Tačiau “atlakstyti” ~10 minučių, Fesenko - idealus variantas. Visgi didelio atlyginimo jis nereikalauja, o labai jau apgailėtinas tikrai nėra. Bus visai įdomus pasižiūrėti kaip derinsis europietiškas tandemas - Biedrins ir Fesenko.

    2. Tikrai sutinku, dėl to fakto, jog Fesenko atrodo lyg kažkoks labai aukšto lygio žaidėjas. Na taip, ūgis tikrai įspūdingas, tačiau daugiau nieko įspūdingo jis nerodo. Tiesiog paprastas žaidėjas, kuris gali nesitikėti daug laiko aikštelėje. Atlyginimas jau labai menkas, turbūt ir domėjosi juo malyg ar ne keturios komandos. Vis dėlto sėkmės jam, kadangi jis iš Ukrainos, todėl pagirtina, kad ir iš šios šalies atvyksta žaidėjų į NBA.

    3. Na šis ukrainietis tikrai nieko įspūdingo nedemonstruoja, netgi priešingai, labai jau suvaržytas, nekordinuotas, beveik kaip Bobanas Marjanovičius. Turi ūgį ir tiek… Tad tikėtis daugiau nei atsarginio vaidmens jam neverta…o juo labiau daugiau nei 1 mln dolcų ;-) nors gal ateityje prasijundins :-)

    Rašyti komentarą

    neburnok.lt

    Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.

    

    Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas