NAUJIENA

Beveik keturis mėnesius praleidęs be krepšinio Marijonas Petravičius bandys nutraukti tylą. 32 metų 207 cm ūgio puolėjas sukirto rankomis su Gintaro Krapiko treniruojama Mariupolio “Azovmaš” komanda. Lietuvis Mariupolyje pakeis atleistą Hasaną Rizvičių.

Rugsėjo pradžioje Petravičiui buvo nustatyta plaučių mikroembolija – sportininkams itin reta liga ir vidurio puolėjui teko praleisti Lietuvoje vykusį Europos čempionatą.

Praėjusį sezoną aukštaūgis gynė Milano “Emporio Armani” ekipos garbę ir Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 8,2 taško ir atkovodavo po 3,2 kamuolio. Tuo tarpu Italijos čempionate jis rinkdavo po 3,9 taško bei atkovodavo po 2,1 kamuolio.

Šiuo metu “Azovmaš” komandoje netrūksta permainų. Prieš kelias dienas Krapikas perėmė Mariupolio ekipos vairą iš Aco Petrovičiaus.

Krapiko auklėtiniai savo sąskaitoje turi dvylika pergalių ir penkis pralaimėjimus bei turnyro lentelėje užima trečią vietą.

Komentarų: 3


  1. Jo papa… juk galėjo Žalgiris paimt. Būtų tikrai geresnis už Rakovičių. Gal net startiniam tiktų ;-) Tad belieka palinkėti sėkmės Marijonui, dar grįš į didįjį krepšinį, nors jau metuose, tačiau linkiu jam kuo didžiausios sveikatos ir gerai sužibėt grįžus į aikštelę :-)

  2. Nemanau, kad Petravičius būtų ėjęs į Žalgirį. Vis dėl to Marius, kaip pats prisipažino yra Rytietis, todėl daug realiau jį būtų buvę išvysti Vilniuje. Tiesa, aukštaūgis pasirinko kitą variantą, galbūt net ir atrodytų keistoką, tačiau Azovmash komanda greičiausiai garantavo lietuviui nemažai laiko aikštelėje. ;) Po gero sezono, Petravičius greičiausiai bandys sugrįžti į Eurolygos lygiu komandą, galbūt net “Lietuvos Rytą”, kurio gretose vidurio puolėjo reikės, nes išvyks Valančiūnas.

  3. Gaila, kad Marijonui nepavyko patekti į rinktinę. Vaizdo jis tikrai negadino, todėl būtų labai pravertęs. Tačiau, ką jau padarysi. Iš tikrųjų maniau, kad jis pasirinks Rytą, nes dažnai sėdėdavo Siemens arenoje per Ryto rungtynes, todėl buvau susidaręs nuomonę, kad atvyks žaisti į Vilnių, nes jo visai reikėtų. Tačiau, nieko jau nebepakeisi, sėkmės jam Ukrainoje :) ir gal dar, vis dėlto, pamatysime jį žaidžiantį Lietuvos komandoje :)

Rašyti komentarą

neburnok.lt

Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.



Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas