NAUJIENA

“Maccabi” komandą papildė D.Malletas

2011-12-29 | Eurolyga, Naujienos

Šaltinis: 24krepsinis.lt | Nuotrauka:

Gairės: , , ,

Panašios naujienos:

  • A.Kirilenko šį sezoną lieka CSKA

  • R.Ukičius iš rikiuotės iškrito mėnesiui

  • K.Gregory paliko “Sluc” klubą

  • Su Šarlerua “Belgacom Spirou” komanda šį sezoną Eurolygoje į TOP16 etapą nepatekęs Demondas Malletas, save šiame etape galės išbandyti atstovaudamas Tel Avivo “Maccabi” komandoje, žaidėjas oficialiai pasirašė sutartį su šia komanda.

    Amerikietis palikęs “Belgacom Spirou” komandą, greitu metu atvyks į Izraelį kur žais vieną sezoną su galimybe kontraktą pratęsti dar metams. D.Malletas šį sezoną uždirbs 400 tūkstančių JAV dolerių.

    33 metų 188 cm ūgio žaidėjas šį sezoną Eurolygoje sužaidė 9 rungtynes, per kurias pelnydavo po 18,9 taško, atkovodavo 2,1 ir atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo.

    Komentarų: 2


    1. Tai Shaqo pusbrolis, dar galetu ir Shaqa pasikviest i Maccabi komanda pasizaist ;-) nesvarbu, kad jis jau baiges karjera, bet tada Maccabi butu labai galinga - Sofoklis ir Shaqas vienoje komandoje ;-) Siaip tai Maccabi labai daznai perka ir iesko nauju zaideju… O D.Malletas kaip ir nelabai panasus i gera izaideja, tik vos 2,4 asisto…, taciau atakuoja tikrai gerai.

    2. Atrodo, kad pagaliau spekuliacijos dėl Malleto ateities pasibaigė. ;) Šiaip Maccabi įsigijo tikrai aukšto lygio žaidėją, galintį bet kuriuo momentu imtis iniciatyvos, tad sakyčiau jog Farmaro netektį, Demondas turėtų pilnai užpildyti. Kita vertus, kaip jau minėjo Auris, šiam atakų dirigentui trūksta tikrų įžaidėjo savybių, kurių nestokojo jau minėtasis Farmaras. Malletas kurybiškumu tikrai nepasižymėjo, kas matoma jo statistikoje dar žaidžiant Spirou gretose. Tačiau vienaip ar kitaip, Demondas rimtai sustiprins Tel Avivo ekipą, bei manau, jog žydai pasinaudos galimybę pratęsti sutartį.

    Rašyti komentarą

    neburnok.lt

    Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.

    

    Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas