NAUJIENA

M.Reddas pasirašė sutartį su “Suns” ekipa

2011-12-30 | Naujienos, NBA

Šaltinis: 24krepsinis.lt | Nuotrauka: espn.go.com

Gairės: , ,

Panašios naujienos:

  • M.Conley dėl traumos praleis dvi rungtynes

  • K.Garnettas valdys dalį futbolo klubo akcijų

  • Gruodžio 30-osios dienos NBA apžvalga

  • Fynikso “Suns” šį sezoną pradėjusi ne taip kaip norėta, pasirašė sutartį su JAV rinktinės garbę gynusiu veteranu Michaelu Reddu ,

    Šis snaiperis jau nemažą laiko tarpą prakaitą liejo “Suns” treniruotėse, tačiau sutartį 32 metų 198 cm ūgio gynėjas pasirašė tik dabar. Kitos komandos nelabai norėjo šio žaidėjo, dėl jo traumų.

    “M.Reddas yra užsirekomendavęs kaip vienas geriausių taškų darytojų visoje NBA. Dabar jis dirba treniruotėse, iki kol atgaus sportinę formą.”, - teigė Lonas Babby.

    Praėjusį sezoną veteranas vilkėjo Milvokio “Bucks” marškinėlius ir per 10 sužaistų rungtynių pelnydavo 4,4 taško (50 proc. dvit., 23,5 proc. trit., 100 proc. baudų) ir atlikdavo 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

    Komentarų: 2


    1. Kažkada labai geras snaiperis buvo Reddas. Netgi sakyčiau vienas geriausių visoje NBA lygoje, tačiau pastarųjų metų traumos sugadino jam pastaruosius sezonus. Sakyčiau Suns išloš, pasirašę šią sutartį, vis dėl to, Michaelas greičiausiai žais už veterano minimumą, o iššauti parako, jam dar tikrai užteks. :) Tiesa, vėl tenka paminėti - jei nepamaišys traumos. Šiaip įdomi Fynikso komanda šiame sezone, tiesa, amžiaus vidurkiu panašėja į Maverricks, kas nėra labai smagu.

    2. Tikrai jislabai geras žaidėjas, tik šiuo metu nerodo savo geriausios formos, Žiūrėsim kaip jam seksis žaisti su “Saulučių” apranga. :-) Šiaip jam traumos sugadino karjerą… o buvo lb aukšto lygio žaidėjas, nadabar bus ant keitimo kaip ir t-mac hawksose ;-)

    Rašyti komentarą

    neburnok.lt

    Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.

    

    Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas