NAUJIENA

Q.Woodsas greitu metu papildys “Dnipro” komandą

2011-12-30 | Europos taurė, Naujienos

Šaltinis: 24krepsinis.lt | Nuotrauka: thehoop.blogspot.com

Gairės: , ,

Panašios naujienos:

  • Nėra panašių naujienų
  • Iš Maccabi Haifa komandos šiandien ryte atleistas Quintelis Woodsas netrukus susirado komandą, amerikietis pasirašys sutartį su Dnipropetrovsko “Dnipro” komanda iš ukrainos.

    Prieš porą savaičių į Izraelį atvykęs amerikietis sužaidė 4 varžybas atstovaudamas šiai komandai per kurias vidutiniškai rinko po 7,3 taško ir atkovodavo po 4 kamuolius.

    Komentarų: 2


    1. Labai rimtas pastiprinimas Dnipro klubui, kuriame Woodsas, mano nuomone, turėtų tapti tikru ekipos lyderiu. :) Tiesa, amerikiečio karjera pastaraisiais metais visiškai nesiklijuoja, tačiau Ukrainoje jam suteikus veiksmų laisvę, Quitelis turėtų tempti Dnipropetrovsko ekipą į priekį. Šiaip šis puolėjas man paliko neblogą įspūdį dar tada kai rungtyniavo Olympiacos bei Asseco Prokom klubuose, tačiau kaip jau minėjau, kuo toliau, tuo Woodso žaidimo kreivė smunka žemyn.

    2. Na kazkaip nusivaziavo sis zaidejas….. Cia jau grynai asmenines charakterio problemos, nes talento jis tikrai turi, Q.Woodsas siautejo ne tik Lenkijoje bet, jei atmintis neapgauna, turejo padoria statistika ir NBA…. ;-) Kas pradeda Ukrainoje zaist taip ir lieka, auksciau retai bepakyla, o geras kasioras kazkada buvo

    Rašyti komentarą

    neburnok.lt

    Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.

    

    Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas