NAUJIENA

S.Novakas sustiprins “Knicks” gretas

2011-12-20 | Naujienos, NBA

Šaltinis: 24krepsinis.lt | Nuotrauka: espn.go.com

Gairės: , ,

Panašios naujienos:

  • B.Davisas už kuklų atlygį rungtyniaus “Knicks” gretose

  • Ch. Billupsas paliko “Knicks” klubą

  • M.Okuras palieka NBA lygą ir keliasi į “Fenerbahce Ulker”

  • Niujorko “Knicks” ekipa atsarginio puolėjo paieškoms neskyrė daug laiko ir pasiulė sutartį Steve’ui Novakui, kuris neperseniausiai buvo atleistas iš San Antonijaus “Spurs” klubo.

    27 metų 208 cm ūgio snaiperis Niujorke gaus minimalią NBA algą. Apie surartį su Niujorko komandą savo “Twitter” profilyje pranešė pats puolėjas.

    Praėjusio sezono antrojoje pusėje S.Novakas persikėlė į “Spurs” klubą ir per mačą rinkdavo 4,4 taško (47,1 proc. dvit., 54,8 proc. trit., 100 proc. baudų), atkovodavo 1,1 kamuolio ir atlikdavo 0,1 rezultatyvaus perdavimo.

    Per savo karjerą amerikietis taip pat yra žaidęs Hiustono “Rockets”, Los Andželo “Clippers” bei Dalaso “Mavericks” komandose.

    Komentarų: 4


    1. Tokio brandaus amžiaus S. Novakui uždirbti tik minimumą apmaudoka… bet kad nieko jis daugiau ir neparodo, nors jo pataikymas tikrai neblogas, bet laiko aišktelėje negaudavo.

    2. Šiaip Novakas nėra toks blogas krepšininkas, kuriam net ir minimumas atrodytų daug. Tačiau jis Spurs gretose negaudavo pakankamai laiko pasireikšti, kas įtakoja jo menką statistiką. Nes kaip matom, laiką, kurį jis gaudavo, Steve’as išnaudodavo neblogai. Taiklumas neblogas, taškų vidurkis irgi netragiškas. :) Ką gi, manau Knicks “nugriebė” neblogą puolėją, kuris dar gali atneššti šiek tiek naudos. Tiesa, labai įdomu, kokią rolę Novakui yra numatęs Niu Jorko komandos treneris.

    3. Matyt, kad Knicks sutiko pasirašyti sutartį su šiuo krepšininku tik už minimalią algą, bet gal ko daugiau ir tikėtis iš šio žaidėjo, juk jis bus tik atsarginis žaidėjas. Praeito sezono rezultatai nėra įspūdingi, aišku, jo padėti gelbėja faktas, kad jis šioks toks snaiperis. :) Gražu, kad baudų pataikymo procentas 100 proc. , nors gali būti ir taip, kad metė labai mažai baudų, bet metimą jis vis tiek turi turbūt neblogą :) Jau bus penktas NBA klubas jo karjeroje, nors jam tik 27 metai, tai nelabai jis užsibūna vienoje komandoje :) )

    4. winning five straight donest really mean much, being 8 and 15 donest mean much since they still got 40 sumtin more games left he’s been that good because teams didnt kno what he was cabable of now all teams got him on lockdown.. getting 38 again wont happen anytime soon. he’s the now phase thats all. what happens when they start losing again

    Rašyti komentarą

    neburnok.lt

    Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.

    

    Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas