NAUJIENA

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius teigia, kad po Eurolygos rungtynių su „Brose Basket“ jaučia, kad komanda pradeda žaisti išvien.

- Treneri, ką galėtumėte pasakyti apie rungtynes su „Brose Basket“?

- Tai nebuvo lengvos rungtynės, tačiau sugebėjome nulemti jų baigtį. Varžovai tikėjosi pasiekti istorinę pergalę, todėl žinojome, kadlaimėti mums nebus lengva. Galiu prisipažinti, kad pirmą kartą aš esu patenkintas tuo, kaip atrodė „Žalgiris“. Pastebėjau nemažai komandinio žaidimo ženklų. Pasistūmėjome į priekį. Būtent dėl puikaus komandinio žaidimo šventėme pergalę. Džiaugiuosi, kad priartėjome prie savo tikslo - TOP-16 etapo. Labai džiaugiuosi už mūsų sirgalius, kurie laukė gerų mūsų rezultatų.

- Ar jau mąstote apie rungtynes su Zagrebo klubu?

- Dar apie tai negalvojame, turime visą savaitę.

- Ką galėtumėte pasakyti apie Lietuvos rinktinėje rungtyniaujančius žaidėjus „Žalgiryje“?

- Aš neskirstau žaidėjų. Manau, tobulėjame visi kartu. Kiekvienas iš rinktinės žaidėjų atlieka skirtingus vaidmenis. Tiek Mantas Kalnietis, tiek Paulius Jankūnas gali žaisti dar geriau, suprantu, kad Robertas Javtokas kurį laiką nebuvo Lietuvoje, jam reikia apsisprasti, puikiai žinau, ką gali Tomas Delininkaitis. Manau, kad laimėjimas Vokietijoje visiems mums bus puikimotyvacija tobulėti ir lieti daugiau prakaito treniruočių salėje.

 

Komentarų: 4


  1. Žinoma, aš taip pat nematau priežasčių dėl kurių Trifūnovičius gali būti nepatenkintas savo auklėtiniais, tačiau tobulėti visada yra kur. :) Šiaip nelabai tikiu, jog serbas dar negalvoja apie Zagrebo klubą. Vis dėl to, tai lemiamas mačas, vyksiantis jau visai greitai, tad spėčiau, jog Aleksandras kiek blefavo. Tačiau labai teisingai strategas atsakė į klausimą apie Lietuvos rinktinės žaidėjus. :) Profesionalus treneris negali sau leisti skirstyti savo krepšininkus į vienokius ar kitokius. ;) Žalgiris - tai KOMANDA, o ne atskiros asmenybės: lietuviai ir užsieniečiai.

  2. Tik nereikia anksčiau laiko keltis ir kelt savo auklėtinių, kad tik nereikėto kita savaitę verkt… Nors aišku pasidžiaugt galima, bet kukliau reikėtų jaustis … visgi dar viskas prieš akis.

  3. Trifunuvicius turi tokia beda,jog labai staigiai reaguoja i ivykius :) bienose rungtynese,kai zalgiris pralaimi, teigia,jog komanda neturi motyvacijos,kitose jau juos dievina ir teigia,kaip tobuleja ir pns :) taciau aisku reikia pripazinti,jog zalgiris tikrai gerai suzaide ir zaidimas tik gereja :)

  4. Šiaip Trifa labai daug kalba ir daug prikalba… Aišku, jis turi kažką pasakyti, savaime suprantame kad gali būti patenkintas komanda, bet tyliai turbūt džiagiasis kad laimėjo ir taip išsaugojo darbą, bent jau laikinai, nes priešingu atveju kažin ar po Kalėdų būtų buvęs Žalgirtyje

Rašyti komentarą

neburnok.lt

Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.



Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas