NAUJIENA

Eurolygos TOP16 burtų ceremonija įvyks gruodžio 28 dieną, tačiau jau dabar galima spėti su kuo vienoje grupėje rungtyniaus Kauno “Žalgirio” ekipa.

Burtai neleidžia komandoms iš tų pačių reguliariojo sezono grupių dar kartą susitikti „Top 16“ etape, nebent tai yra neišvengiama. Tuo pačiu ribojamos ir tos pačios šalies ekipų žaidimas vienoje grupėje, tačiau pirmenybė teikiama išvengti vienos grupės ekipų.

Iš viso yra įmanoma 16 skirtingų grupių scenarijų, o penkiuose iš jų figūruoja “Žalgiris”.

Visi įmanomi kauniečių variantai:

1: “Žalgiris”, “Real”, “Olympiakos”, “Uniks”;
2: “Žalgiris”, “Barcelona”, “Maccabi”, “Bennet”;
3: “Žalgiris”, “Barcelona”, “Olympiakos”, “Anadolu Efes”;
4: “Žalgiris”, “Fenerbahce Ulker”, “Maccabi”, “Uniks”;
5: “Žalgiris”, “Real”, “Montepaschi”, “Bennet”.

Komentarų: 3


  1. Olympiakos turejo daug sunkiu rungtyniu,bet verti jie top16. Jei Zalgiris gautu juos but gerai, nes tiek Real tiek Barca daug stipresni uz graikus. Beje neaisku kodel rasoma kad pirmi turkai o poto OLY? Siaip Real ir Barca komandos uzeme 1 vietas savo grupese, taigi zalgiris gali gauti ir barca ir oly. Kazkiek nustebino olimpiakos siemet, maniau jiems bus sunku patekti i top 16,o uzeme antra vieta grupeje. ;-) Būtų idealiausia jei patektų oly kaip antra ir trečia vietą grupėje užėmusios komandos, kas bus pirmas tai jokio skirtumo Ž nebus. ;-)

  2. Šiaip, man atrodo, jog Eurolyga kažkaip šįmet sušvelnino taisyklę dėl tos pačios šalies komandų TOP16 etape, todėl variantų dėl Žalgirio grupės turėtų būti daugiau. :) Žinoma galiu ir klysti. Šiaip renkantis iš šių penkių grupių, mano nuomone, naudingiausia grupė kauniečiams būtų trečiuoju atveju. Vis dėl to, būtų galima užleisti Barceloną į priekį bei bandyti kovoti su nukraujavusia Montepaschi ir kiek silpnesni Bennet klubu. :) manau, šios dvi ekipos iš Italijos tikrai įveikiamos.

  3. Labai laukiu gruodžio 28 dienos, kuomet galėsiu pažiūrėti traukimo ceremoniją ir sužinoti žalgirio varžovus. Jie tikrai nebus palankūs, nors ir neteks susitikti su CSKA ar PAO, nes yra ir daugiau labai stiprių šį sezoną Eurolygoje komandų su kuriomis žalgiris gali susidurti. Galima teigti, kad žalgiris stipresnio varžovo už CSKA negaus, tai tuo bent jiems pasisekė :) tačiau įdomu, ar CSKA sugebės ir toliau išlaikyti kokybišką žaidimą. Labai smagu, kad čia atėjęs radau surašytus visus žalgirio galimus varžovų variantus, dėkui už šią informaciją :) Manau, kad palankiausi būtų pirmo arba antro varianto varžovai, kurie nedemonstruoja labai jau aukšto krepšinio ir juos dar galima įveikti.

Rašyti komentarą

neburnok.lt

Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.



Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas