NAUJIENA

Stambulo “Fenerbahce Ulker” paskutinėse Eurolygos A grupės rungtynėse, rezultatu 83:76 (17:16, 14:15, 24:24, 28:21) nugalėjo Kantu “Bennet” krepšininkus ir pateko į TOP16 etapą.

“Bennet” ekipa, nors ir patyrė nesėkmę, tačiau grupėje užėmė trečiąją vietą ir taip pat žengią į Eurolygos TOP16 etapą.

Nugalėtojų gretose nesulaikomas buvo Oguzas Savas, kurias pelnė 21 tašką, atkovojo 6 atšokusius kamuolius ir surinko 27 naudingumo balus.

19 taškų pridėjo BOjanas Bogdanovičius, 17 - Roko Ukičius.

Aikštės šeimininkų gretose po 13 taškų įmetė Maartenas Leunenas ir Giorgi Shermadini.

Komentarų: 2


  1. Būtų buvusi nemenka sensacija, jei Fenerbace Ulker krepšininkai skaudžiai iškristų jau pirmąjame etape. ;) Tačiau, kad ir pasisekė, manau turkams nekyla abejonių, jog norint pasiekti užsibrėžtus tikslus, teks kažką keisti žaidime. Dar vasarą prisiviliojusi tokias Eurolygos žvaigždes kaip Jamesas Gistas ar Bojanas Bogdanovičius, Stambulo komanda šįmet tikisi prasimušti bent į TOP8. :) Tą padaryti su tokiu žaidimu bus labai sudėtinga, tad net neabejoju, jog turkai išvadas padarys. ;) Neatmesčiau galimybės išvysti ir naujų veidų Fenerbahce Ulker ekipoje.

  2. Taip ir tikėjausi Ulker pergalės šiose rungtynėse, nors ir Bennet šį sezoną demonstruoja ganėtinai gerą žaidimą ir rezultatus. Eurolygos A grupė buvo pati įdomiausia, kadangi beveik visos komandos ėjo lygiai, turėdamos po tiek pat pergalių, ir todėl paskutinio turo rungtynės buvo labai svarbios kiekvienai komandai. Gaila, kad Caja nepateko, tačiau taip jiems ir reikia, kai pernai Rytą pašalino :) ) Nesitikėjau, kad Oguzas bus rezultatyviausias Ulker gretose, dar ir dabar turiu jo parašą ant marškinėlių :) O iš Ulker man labiausiai patinka Roko Leni Ukičius, žvėris :)

Rašyti komentarą

neburnok.lt

Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.



Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas