NAUJIENA

Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Mantas Kalnietis po pergalės Eurolygos rungtynėse Vokietijoje prisipažino, kad komanda niekada nebuvo praradusi vilčių patekti į TOP-16.

„Nesinorėjo baigti Eurolygos sezono, - Vilniaus oro uoste kalbėjo M. Kalnietis. - Su Zagrebu žaisime lemiamas rungtynes. Smagu, kad jos bus žaidžiamos namuose. Varžovai - įveikiami. jeigu žaisime su tokia pačia energija, kokia buvo Vokietijoje, jei padėsime vienas kitam viskas bus gerai“.

Pasak gynėjo, minčių apie pralaimėjimą net nagli būti.  „Negalvojame apie pralaimėjimą, tačiau varžovų nenuvertiname, nebus taip, kad tiesiog nueisime ir pergalę pasiimsime, - kalbėjo žaidėjas. - Ją reikės iškovoti. Visada galvojome, kad turime šansų patekti į kitą Eurolygos etapą, nors rungtynių metu nematėme to gero žaidimo, tačiau treniruotėse matėme, ką sugebame. Tiesiog kažko pritrūkdavo“.

Komentarų: 4


  1. Po truputį atsiranda labai svarbus tarpusavio supratimas, kuris ir yra vienas didžiausių pergalės veiksnių Bamberge. :) Tikėkimės neišsisėmė kauniečiai ir švęs pergalę prieš Zagreb krepšininkus. ;) Vis dėl to būtų labai liūdna, jeigu tokį gerą mačą sužaidę Vokietijoje žalgiriečiai, sukluptų, būdami taip arti TOP16 etapo. :) su nekantrumu laukiu rungtynių prieš svečius iš Kroatijos, kuriem tai taip pat bus labai svarbus mačas.

  2. Na tikrai varžovų, kad ir kokie jie bebūtų, negalima nuvertinti… Mantas šauniai pasirodė su vokiečiais, tikėtis reikia kad ir su kroatais pasirodys visu gražumu….

  3. Tikrai sios rungtynes buvo kalnieciui labai sekmingos :) po eurochampo jis buvo visiskai prarades forma( per champa ir nespindejo) o dabar matosi jau prassviesejimai :) tikekimes viskas eis tik geryn ir kalniecio zaidimas vel dziugins visus lietuvos krepsinio fanus :)

  4. Mantas Klanietis galėtų ir su stipriasniais varžovais pasirodyt…šiaip tai labai geros varžybos Mantui, neklydo, patiakė, ėmėsi iniciatyvos, tik keistokai poros greitų atakų neįmetė, kamuolius iš greičio išsisukdavo ;-)

Rašyti komentarą

neburnok.lt

Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.



Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas