NAUJIENA

Ateinančią vasarą laisvuoju agentu tapsiantis Dalaso “Mavericks” komandos gynėjas Jasonas Terry išreiškė norą sudaryti sutartį su Majamio “Heat” ekipa.

“Majamio ekipa yra viena iš stipriausių visoje lygoje. Jiems trūksta patyrusio metiko, kuris galėtų padėti D.Wade’ui ir L.Jamesui rinkti taškus. Aš žaidžiu NBA lygoje jau 13 metų ir per rungtynes renku po 15 taškų. Nesvarbu ar žaidžiu startiniame penkete, ar kylu nuo atsarginių suolelio. Manau, kad aš tikrai būčiau jiems naudingas.”

34 metų 188 cm ūgio krepšininkas taip pat atskleidė, kad “Mavericks” ateinančią vasarą veikiausiai pasipildys Deronu Williamsu.

“Aš planavau Dalase rungtyniauti iki karjeros pabaigos, tačiau nesulaukiau pasiūlymo pratęsti sutartį. Man tiesiai į akis buvo pasakyta, kad komandai yra svarbiausia vasarą prisivilioti Deroną Williamsą ir Dwightą Howardą. Pastarasis nusprendė likti Orlande, o D.Williamsas vis dėlto turėtų papildyti “Mavericks” gretas”, - sakė J.Terry.

Šį sezoną J.Terry per rungtynes vidutiniškai pelno po 14,9 taško, atkovoja po 2,3 atšokusio kamuolio bei atlieka po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

NBAWORLD.LT

Rašyti komentarą

neburnok.lt

Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.



Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas