NAUJIENA

Vasarą pinigais besišvaisčiusi ir tik apie aukščiausius tikslus Eurolygoje šį sezoną galvojanti Stambulo “Fenerbahce Ulker” komanda jau pirmose sezono rungtynėse gavo skaudžią pamoką. Neveno Spahijos auklėtiniai A grupės mače namuose 66:69 neatsilaikė prieš Vitorijos “Caja Laboral” komandą.

Po Jameso Gisto dėjimo likus žaisti apie 2 minutes “Fenerbahce Ulker” deficitas siekė 1 tašką (60:61), o tada prasidėjo baudų metimų seriją. Ji geriau sekėsi svečiams iš baskų krašto, mat likus žaisti 14 sekundžių jie pirmavo jau 3 taškais – 69:66.

Turkijos čempionai turėjo šansą išlyginti rezultatą, tačiau Omeras Onanas likus žaisti 6 sekundes prametė visiškai laisvas ir palaidojo šeimininkų viltis nugalėti.

Nugalėtojų gretose Mirza Teletovičius pelnė 23 taškus, Milko Bjelica pridėjo - 12, o Kevino Seraphino sąskaitoje - 10 taškų.

“Fenerbahce Ulker” gretose išsiskyrė Omeras Onanas, kuris įmetė 16 taškų. Po 10 taškų pridėjo Jamesas Gistas ir Roko-Leni Ukičius.

Komentarų: 1


  1. Na tas Mirza Teletabičius tai labai gerą įspūdingą forma demonstruoja, Milko Bjelica taip pat labai neblogai sužaidė. …

Rašyti komentarą

neburnok.lt

Rašykite komentarus ir dalyvaukite 24krepsinis.lt konkurse! Plačiau apie konkursą.



Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas